inktvullingen prodir pennen

Prodir pennen zien er niet alleen fantastisch uit, ze schrijven ook zo. Ze bieden een maximum aan schrijfcomfort, een perfecte schrijfstijl en glijden voorzichtig en gemakkelijk over het papier.

Bij de Prodir pennen kunt u tegenwoordig zelf uw inktvulling kiezen ieder met zijn eigen karakter. Prodir ontwikkelt en produceert deze zelf. Zodat alles uiteindelijk perfect bij elkaar past.

Om een goede keuze te maken van uw inktvulling bieden wij een overzicht met omschrijving.

Floating Ball ®

De klassieke navulling van alle goede balpenvullingen. Voor schoon, stabiel en uitgebalanceerd schrijven en langdurig schrijfplezier zonder de navulling te vervangen. Standaard voor alle Prodir-schrijfinstrumenten met uitzondering van de DS Regeneration Pennen.

Floating ball vulling plastic

De hoogwaardige plastic jumbo navulling met 1,0 mm hardmetalen schrijfballetje in nikkelzilveren punt, gevuld met medium-viscositeit inktpasta, is verkrijgbaar in de schrijfkleuren blauw of zwart, waterdicht en in overeenstemming met de ISO-norm 12757-1 / 2 .

Opties : Metalen jumbovulling met langere schrijfprestaties en zwaarder gewicht voor een nog beter kwaliteitsprofiel 1,4 mm voor een iets bredere lijn en nog zachter schrijfgevoel Op verzoek kleuren rood en groen schrijven.

Floating Ball ® loodvrij

De loodvrije en milieuvriendelijke navulling die al voldoet aan de REACH 1907/2006-verordening en geen elementen bevat op de SVHC-lijst (Zeer Zorgwekkende Stoffen).
Floating ball vulling Loodvrij

Standaard voor alle DS Regeneration-pennen met behuizingen gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

De hoogwaardige plastic jumbo navulling met 1,0 mm hardmetalen schrijfbal in innovatieve tip van loodvrij, roestvrij staal, gevuld met medium-viscositeit inktpasta, is verkrijgbaar in de schrijfkleuren blauw of zwart, waterdicht en in overeenstemming met de ISO standaard 12757-1 / 2.

Opties : Tip van 1,4 mm voor een iets bredere lijn en nog zachter schrijfgevoel

Gel SuperDry ®

Het schrijven droogt merkbaar sneller dan met conventionele gel-navullingen. Voor een heerlijk licht, glijdend gel pengevoel en een schone, stabiele lijn, evenals levendige schrijfkleur.

Gel Super Dry vulling

Het schrijven droogt merkbaar sneller dan met conventionele gel-navullingen. Voor een heerlijk licht, glijdend gel pengevoel en een schone, stabiele lijn, evenals levendige schrijfkleur. De nieuw ontwikkelde plastic navulling met 0,7 mm hardmetalen schrijfbal in een corrosiebestendige roestvrijstalen punt, gevuld met inkt op waterbasis, is verkrijgbaar in de schrijfkleuren blauw of zwart en voldoet aan ISO-norm 27668-1.

Gel Azië

De gel wordt opnieuw gevuld met de extra fijne punt en de gepigmenteerde inkt die leesbaar blijft, zelfs als deze is ondergedompeld in water. Het biedt dat typisch lichte, glijdende gelpengevoel en een stabiele, zeer fijne lijn, evenals levendige schrijfkleur.

Gel Azië vulling
De plastic navulling met extra fijne 0,5 mm hardmetalen schrijfbal in een corrosiebestendige roestvrijstalen punt is gevuld met gepigmenteerde inkt op waterbasis en is dankzij de zeer fijne schrijflijn bijzonder geschikt voor gebruikelijk Aziatisch schrift. Verkrijgbaar in de schrijfkleuren blauw en zwart, het voldoet aan ISO-norm 27668-1 / 2, documentair bewijs.